Trainingen

Wij verzorgen ook trainingen. Want de essentie van je toekomst besteed je niet uit, die koester je in huis. We geven trainingen in Datakwaliteit, maar ook in Lean-plannen, Solibri en in BIM. Dat doen we in samenwerking met the BIM practice: de experts in BIM. We delen onze kennis graag en dat doen we op verschillende niveaus. Wil je meer weten over alle trainingen die we geven?

Visie op BIM

Een heldere visie is onmisbaar om met de juiste focus je dagelijkse werk te doen. Weten waarvoor je staat, wat je daarvoor inzet

Meer informatie

BIM Basis

BIM is hot! Maar waarom eigenlijk? Wat is het en wat maakt dat je hier als professional aan moet beginnen. Hoe richt je een bedrijfsorganisatie en projecten hierop in. En vooral, wat betekent BIM in de dagelijkse praktijk van verschillende rollen.

Meer informatie

BIM Verdieping

Deelnemers krijgen tijdens deze verdiepende dag inzicht in effectief werken met BIM als een echt pro. Zij leren de kneepjes van het vak om nog meer succesvol met BIM te werken. Hier gaan we inzoomen op verschillende rollen: werkvoorbereider, projectleider tot inkoper.

Meer informatie

LEAN Plannen

LEAN is hot! Processen verbeteren en slimmer samenwerken op de werkvloer met je Green Belt. Maar hoe zet ik deze tools in bij projecten? Die zijn immers tijdelijk van aart en kenmerken een heel andere dynamiek tussen verschillende interne en soms ook externe partijen.

Meer informatie

Datakwaliteit

Goede data is een echte must have. Hoe vaak verzucht jij je op kantoor niet dat de data niet op orde is. Data is vaak verouderd, niet vindbaar, niet compleet of gewoon verkeerd. Het is een complex en bedrijfsbreed probleem. Het heeft invloed op zowel de ICT én werkprocessen.

Meer informatie