De dienstverlening van HOP

HOP levert professionals op gebied van vastgoedprojecten en datakwaliteit. Ons team is bevlogen en enthousiast. Onze mensen hebben de kennis en ervaring, en weten wat ze moeten doen om de doelen te halen. Daarom noemen we onszelf hands-on professionals. HOP dus. Wij denken met onze opdrachtgevers mee en voeren de opdracht uit. Dat is de kern van onze dienstverlening.

Vastgoedprojecten

Onze professionals zijn ervaren projectleiders, directievoering, ondersteuning, calculatie, bewonersparticipatie, die het project op een zorgvuldige en professionele manier begeleiden en uitvoeren.

Meer info

“Het team van HOP is professioneel, schakelt snel en is sterk in het overbrengen van een verhaal.”

Chris de Boer en Frank Klukhuhn | Directie Mercuur Bouw

Datakwaliteit

Onze professionals zorgen voor een uitstekende ontsluiting van de data (beschikbaarheid). En dragen er zorg voor dat de beschikbare data ook de juiste data is (datakwaliteit).

Meer info

“Heldere aanpak. Samen met HOP is Woonzorg Nederland aan de slag gegaan om data en datakwaliteit aandacht te geven. De pragmatische aanpak en heldere structuur die HOP toepast is daarbij zeer succesvol.”

Judith Tilly | Woonzorg Nederland

Trainingen

We geven trainingen in Datakwaliteit, maar ook in Lean-plannen, en in BIM. Dat doen we in samenwerking met the BIM practice: de experts in BIM.

Meer info