HOP is een organisatie, die bestaat uit een bevlogen en enthousiast team. Onze mensen hebben de kennis en ervaring, en weten wat ze moeten doen om de doelen te halen. Daarom noemen we onszelf hands-on professionals. HOP dus. Wij denken met onze opdrachtgevers mee, voeren de opdracht uit en dragen ons steentje bij aan de organisatie. Dat is in de kern onze dienstverlening.

Wij nemen werk uit handen en zorgen voor klinkende resultaten. We pakken een project of klus op en zorgen dat het met onze kennis en ondersteuning succesvol wordt afgerond. HOP ondersteunt, voert uit en deelt kennis.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een geheel vrijblijvende afspraak om kennis te maken.

Wij nemen werk uit handen en zorgen voor klinkende resultaten

Bevlogen

en

Enthousiast

Waarden en ambities van HOP

Bij ons bureau hanteren we een heldere filosofie, die neerkomt op het volgende: ‘je bent op je best als je goed in je vel zit’. En je zit goed in je vel als werk doet dat je ligt en waar je goed in bent. Maar ook werk dat je op de juiste manier uitdaagt en waarin je als professional kan ontwikkelen.

Onze mensen zijn ons kapitaal. Alleen daarom al zijn ze van groot belang. Maar we willen ook dat onze organisatie voor hun belangrijk is en meer biedt dan alleen maar inkomen. We willen onze mensen verder helpen in hun ontwikkeling. Daarom gebruiken we de de ACT-Talent scan van Donald van Reeven.

Donald ondersteunt onze organisatie in de ontwikkeling van ons team, onze talenten en het leiderschap. Via de ACT-Talent scan hebben we inzicht in onze talenten en vaardigheden. En daarmee weten we ook waar we heel goed in zijn of wat voor vaardigheden we (extra) kunnen gebruiken om ons team nog sterker te maken. Lees hier een interview met Ronald.

Maar werk is niet alles in het leven. Zeker niet! Een goede balans tussen werk en privéleven vinden we belangrijk. Ook daar schenkt HOP aandacht aan. Dan doen we op een gezonde en vrijblijvende manier. We organiseren een aantal keer per jaar een evenement of uitje. Dat varieert van een huisgebakken pizza bij Paco in de achtertuin tot mountainbiken in de Belgische Ardennen.