Projectleider Datakwaliteit

Hands-on Professionals zoekt een projectleider Datakwaliteit voor een fulltime (40 uur) functie bij verschillende externe klanten zoals bijvoorbeeld woningcorporaties, aannemers en architecten.

Als projectleider Datakwaliteit kom je te werken in een afwisselende werkomgeving voor verschillende opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

De rol van projectleider Datakwaliteit is tweeledig. Je gaat werken als projectleider voor een samenwerkingspartner die datakwaliteitdashboards implementeert bij bijvoorbeeld woningcorporaties. Je neem daarbij (nieuwe) klanten of corporaties mee in het product. Je inventariseert waar de behoeften en uitdagingen liggen op organisatie-, systeem- en dataniveau. Je stelt de planning en projectplannen op. Je begeleidt de implementatie consultant, managet de verwachtingen en bewaakt de planning.

Periodiek neem je de opdrachtgever mee in de voortgang en risico’s. Daarnaast ga je aan de slag bij een corporatie om verbetertrajecten op het gebied van Datakwaliteit of procesoptimalisatie te initiëren, op te tuigen, te monteren, afronden en borgen in de organisatie.

Wie zoeken wij?

Een projectleider Datakwaliteit met (ruime) ervaring op het gebied van Datakwaliteit, continu verbeteren en datamanagement. Je weet precies hoe een woningcorporatie functioneert, hoe processen lopen en hoe je mensen meeneemt. Je beschikt over sterke communicatieve eigenschappen om alle partijen op een effectieve manier te laten samenwerken. Je bent analytisch genoeg om kritisch, op afstand, de inhoud te beoordelen en aan te sturen. Je bent eerlijk, scherp, energiek en doel- en resultaatgericht. Kortom: een natuurlijke leider, met kennis van de inhoud, lef en hands-on.

Kennis en ervaring

  • Corporatieprocessen
  • Lean werken
  • Agile werken
  • Datakwaliteit en continue verbeteren
  • Datamanagement/ Data governance
  • Affiniteit met informatiemanagement en ict-oplossingen

Wat bieden wij?

We werken in een team van adviseurs, Hands-on Professionals, die allemaal aan andere opdrachten werken. Op vrijdag werken we aan het team, we ontwikkelen onszelf, geven feedback en werken aan intervisie. We hebben een open en eerlijke houding tegenover elkaar om van elkaar te leren. Je krijgt een opleidingsbudget.

Wie zijn wij?

Hands-on Professionals, wordt ingehuurd door verschillende organisaties, zoals: bouwbedrijven, woningcorporaties, gemeenten en provincies. Wij werken aan digitale transformatie, digitaliseren en automatiseren van processen, virtueel bouwen, slimmere processen en data. Hierin bieden wij onze Hands-on Professionals aan. We begeleiden hierin als onafhankelijke schakel voor onze opdrachtgevers. Een transitie vraagt veel van een organisatie, maar geeft ook veel terug. Iedere opdrachtgever krijgt het beste van onze hele practice: omdat we achter de schermen samenwerken en kennisdelen. We brengen voorwaartse energie mee. Vrijdag is onze favoriete dag, dan zijn alle Hands-on Professionals op kantoor in de Oude Melkfabriek in Velsen-Noord. Dit is onze huiskamer. We praten elkaar bij en checken hoe het nu echt gaat. We werken graag samen, maar persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk.

Ben je enthousiast geworden en denk je: hier wil ik ook bij zijn?! Neem dan contact op met Dirk Jan Kroon via dirkjan.kroon@hopbv.nu of +31 6 833 953 08.

Overige vacatures

Projectleider Vastgoed

40 uur - Velsen-Noord

Projectleider Datakwaliteit

40 uur - Velsen-Noord