Projectleider Vastgoed

Hands-on Professionals zoekt een projectleider Vastgoed voor een fulltime (32 tot 40 uur) functie bij verschillende externe klanten zoals bijvoorbeeld woningcorporaties en ontwikkelende aannemers.

Als projectleider Vastgoed kom je te werken in een afwisselende werkomgeving voor verschillende opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als projectleider Vastgoed werk je aan een soepel proces volgens, in overeenstemming met verwachtingen voor de voorbereiding en realisatie van renovatie- of nieuwbouwprojecten. Je bent de spin in het web en een stevige gesprekspartner die ervoor zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op komen te staan. Daarbij ben je een natuurlijke leider met een goede dosis humor. Je gaat namelijk leidinggeven aan een multidisciplinair (bouw)team. Je managet daarnaast ook de contacten met bewoners en gemeenten. Naast de praktische uitvoering van je taken werk je ook aan terugkoppelingen over de voortgang. Periodiek neem je de opdrachtgever mee in de voortgang en risico’s. Je bewaakt de planning, maar je werkt ook vooral aan iets tastbaars in de ontwikkelingen van de projecten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een projectleider Vastgoed met (ruime) ervaring op het gebied van vastgoed, continu verbeteren en datamanagement. Je weet precies hoe een organisatie functioneert, hoe processen lopen en hoe je mensen meeneemt. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, sterke communicatieve eigenschappen om alle partijen op een effectieve manier te laten samenwerken. Je bent analytisch genoeg om kritisch, op afstand, de inhoud te beoordelen en aan te sturen. Je bent eerlijk, scherp, energiek en doel- en resultaatgericht. En als je bepaalde kennis mist spijkeren we dat graag bij met onze kennis. Kortom: je bent een natuurlijke leider, met kennis van de inhoud, lef, humor en hands-on.

Vaardigheden

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over technische/bouwkundige kennis. Daarnaast vinden we het fijn als je ervaring hebt als projectleider of met vastgoed.
 • Je hebt interesse stedenbouw, vastgoed en volkshuisvesting en bent bereid om hier vol in te duiken.
 • Je bent een verbinder en je zorgt ervoor dat iedereen in contact is en op de hoogte.
 • Je hebt mensen kennis en kan je plannen goed overbrengen op mensen, maar ook op papier.
 • Je bent oplossingsgericht, creatief en je ben een doorzetter.
 • Je bent iemand die graag nieuwe uitdagingen aangaat en snel leert en werkt aan persoonlijke ontwikkeling.
 • Slimmer en makkelijker werken vind jij een geweldige uitdaging.

Kennis en ervaring

 • Het leiden van een project (met voorkeur in vastgoed)
 • Lean werken is jou bekend of je wil het leren
 • Coördineren en leidinggeven
 • Affiniteit met Vastgoed en digitaliseren

Wat bieden wij?

We werken in een team van adviseurs die allemaal aan andere opdrachten werken. Op vrijdag werken we aan het team, we ontwikkelen onszelf, geven feedback en werken aan intervisie. We hebben een open en eerlijke houding tegenover elkaar om van elkaar te leren. Je krijgt een opleidingsbudget.

Wie zijn wij?

Hands-on Professionals wordt ingehuurd door verschillende organisaties, zoals: bouwbedrijven, woningcorporaties, gemeenten en provincies. Wij werken aan digitale transformatie, digitaliseren en automatiseren van processen, virtueel bouwen, slimmere processen en data. Hierin bieden wij onze Hands-on professionals aan. We begeleiden hierin als onafhankelijke schakel voor onze opdrachtgevers. Een transitie vraagt veel van een organisatie, maar geeft ook veel terug. Iedere opdrachtgever krijgt het beste van onze hele practice: omdat we achter de schermen samenwerken en kennisdelen. We brengen voorwaartse energie mee. Vrijdag is onze favoriete dag, dan zijn alle Hands-on Professionals op kantoor in de Oude Melkfabriek in Velsen-Noord. Dit is onze huiskamer. We praten elkaar bij en checken hoe het nu echt gaat. We werken graag samen, maar persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk.

Ben je enthousiast geworden en denk je: hier wil ik ook bij zijn?! Neem dan contact op met Dirk Jan Kroon via formulier hieronder.

  Overige vacatures

  Projectleider Datakwaliteit

  40 uur - Velsen-Noord

  Projectleider Vastgoed

  40 uur - Velsen-Noord